Et af mine emner er XAMARIN.FORMS som er et framework der kan bruges til at udvikle mobileapplikationer på tværs af mobile platforme. Mit fokus ligger på Andriod og IOS. Du slipper ikke for at lave platformspecifik kode, men reducere kraftigt i hvad der er behov for at skrive da meget logik skal bruges af både IOS og Andriod og det slipper man for at skrive to gange - det er smart!

Xamarin findes også til de specifikke platforms som Xamarin.Native med henholdsvis Xamarin.IOS for IOS og Xamarin.Droid for Android. Skal du lave applikationer kun for en specifikt platform kan du gøre det i disse. Noget at det første jeg skulle gøre var at finde ud af forskellene mellem IOS og Android, men inden da satte jeg mig til at finde ud af de forskellige måder man kan dele koden imellem platformene. Og det er det næste indlæg handler om!